Ett mycket tråkigt besked

I veckan har vi haft samtal med VKIAB angående livesalen. Den garanti vi tidigare fått om möjligheten att genomföra vårt gig den 28/10 har inte bärighet i dagsläget.
De tillstånd som krävs och grundläggande säkerhetsförutsättningarna finns inte pga ytterligare förseningar.

Med lite mer än 1 vecka kvar, efter att ha vänt och vridit på alternativen fick vi fatta ett mycket tråkigt beslut - att ställa in vårt stora gig.

Beslutet grundar sig i att kunna garantera er - vår publik - de allra bästa men också våra bokade musiker de förutsättningar vi kommit överens om.

Föreningen har undersökt alla möjligheter att även hitta alternativ lokal, men evenemang av denna storlek och kvalitet är inte möjligt att genomföra utan rätt förutsättningar.

Beskedet från VKIAB har tagit hårt på oss som arrangörer, som får ställa in för andra gången på kort tid. Vi har verkligen satsat allt, för att göra något bra i Livesalen för Värnamoborna och samtidigt ge den levande scenen en flygande start utifrån vår förenings förmåga.

Nu ska vi ta oss an arbetet med att lösa det här rent praktiskt. Det vi redan nu vet är att de förköpta biljetter till evenemanget betalas tillbaka och pengarna finns åter på kontoto inom 5 bankdagar.

Vi beklagar verkligen situationen. Det här är föreningens absolut tyngsta motgång i vår drygt 15-åriga historia.

/Värnamo Blues & Rockförenings styrelse

SweGeeks